Livans recensioner

-Om Det Mesta

Snygga naglar

Publicerad 2012-11-15 21:52:43 i Allmänt

Idag så har jag laddat hem en app där det bl.a fanns tips på hur man gör fina naglar. De här två sätten provade jag att göra, här kommer beskrivningarna: "VATTENNAGLAR"
1. Sätt på tejpbitar bredvid, under och över naglarna så att du inte får någon färg utanför. 2. Använd rumstempererat vatten! Häll vatten i en plastmugg eller något annat som du verkligen inte är rädd om. Droppa i en droppe nagellack i vattnet. Nagellacket ska nu sprida sig och bli en stor fläck i muggen. Droppa nagellack i olika färger. Försök att få lacket så mycket som möjligt i vattnet, nagellacket gör nämligen en stor hinna och om det kommer något där så sprider det sig inte alls. Arbeta så fort som möjligt!! Om du vill så kan du nu ta en tandpetare och försiktigt röra om lite så att det blir fint. 3. Doppa försiktigt ner nageln i vattnet där du tycker att mönstret är finast. Vänta 5-10 sekunder. Använd en tandpetare för att dra bort det övriga nagellacket i muggen, dra sedan försiktigt upp fingret. Ta bort tejpen och din snygga, unika nageldesign är klar! "KOSTYMNAGEL"
(Titta på bilden om det är något som du inte förstår!) 1. Måla vitt på hela nageln. 2. Använd en smal pensel eller en tandpetare för att göra ett svart V på nageln. Måla försiktigt svart "utanför" V:et. 3. Gör två svarta prickar i V:et nedifrån och upp. Gör sedan ett litet liggande kryss ovanför prickarna (knapparna) och måla svart i krysset så att det ska se ut som en fluga. FÄRDIGT!! Kom ihåg att det är viktigt att använda både bas- och topplack när du målar naglarna för att skydda nageln och så att färgen håller längre och ger glans!:)

Kommentarer

Postat av: Victoria

Publicerad 2012-11-15 22:22:47

Häftigt! Tycker att det ser jättecoolt ut! Kan inte du hjälpa mig göra vattennaglar när jag kommer hem i jul? :)

Svar: Absolut!! Då kan vi göra dem vita, röda och gröna kanske, så blir det lite julstämning!:)
Olivia

Postat av: mormor igen!

Publicerad 2012-11-20 17:44:01

Vilka jättefina naglar! Verkar lite svårt att få dem så fina. Du är expert!

Svar: Haha, så svårt är det inte! Tack så mycket!:)
Olivia

Postat av: Lea

Publicerad 2012-11-23 14:11:11

WOW!Sjukt snygga!Förskte gör Ying och Yang naglar en gång, men det var svårt med penseln. Så tack för tipset om tandpetare!

Svar: Varsågod!
Olivia

Postat av: Emma=)

Publicerad 2012-12-06 19:36:37

Skitsnyggt! Vad heter appen?:)

Svar: Tack! Den heter Nail Art Hairstyle, fast på Android Market så är det någon helkonstig översättning, typ "naglar hår design"...
Olivia

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Olivia

Hej och välkommen! Jag heter Olivia och här på min blogg kommer jag att betygsätta, testa och tipsa om det mesta mellan himmel och jord!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela