Kokoskakor som kanske tar slut fortare än de kommer fram...
Om du gillar kokos är det här verkligen "måste-göras-kakor"! De är riktigt, riktigt goda, går jätteenkelt och snabbt att göra och de är lika goda om du fryser in dem! Tja, jag behöver väl inte göra mera reklam för dem nu, hoppas att du förstår!:)
Cirka 35 stycken
50 g smör eller margarin
1½ dl socker
2 ägg
5-6 dl (200 g) kokos
1. Smält smöret och låt det svalna.
2. Vispa ägg och socker pösigt.
3. Blanda i smör och kokos och låt smeten svälla en liten stund.
4. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper eller smör. Låt kakorna stå inne cirka 12 minuter i 175 grader.

Tips: Det blir 29 gånger så gott om du hackar lite choklad (som du nog ser att jag har gjort på bilden) och blandar i efter att du vispat ihop allt! Hur mycket choklad och hur stora bitar du ska ha i smeten väljer du själv:)